Bytte og retur

 

Om en vare ikke lever opp til forventningene, så gir vi full returrett innen 14 dager.  Dette er i henhold til angrerettsloven, og du har da rett til å få pengene tilbake. Varen må være i samme stand som da du kjøpte den: ubrukt, uvasket og med lappene på i originalemballasjen. 


Som et miljøbesparende tiltak må angrerettskjema lastes ned og fylles ut http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=form&id=997.  Velg MS Word eller PDF format, print ut og legg ved returvaren.

Reklamasjon: Ref. forbrukerkjøpsloven §51: "Forbrukeren kan heve kjøpet eller kreve omlevering bare dersom tingen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde som han eller hun mottok den." Ønske om reklamasjon og forsendelsesmåte avtales nærmere på mail. 

Retur:  Angrerettlovens §15, første ledd: "Returkostnadene bæres av forbrukeren." Varen må være i samme stand som da du kjøpte den: ubrukt, uvasket og med lappene på i originalemballasjen. Fyll ut angrerettsskjema (se link) og legg ved en kopi av ordrebekreftelse/faktura. Fraktomkostninger dekkes av kunden og retur må derfor ikke sendes i postoppkrav til Lillebaby.no. Straks Lillebaby.no har mottatt varen, sender vi deg en mail for å bekrefte at vi har mottatt den og at vi vil sette pengene tilbake på din konto.

Bytte: Ønsker du å bytte varen i en annen størrelse eller en annen vare, så kontakt oss på e-post på forhånd.  Varen må være i samme stand som da du kjøpte den: ubrukt, uvasket og med lappene på i originalemballasjen. Oppgi informasjon om hvilken vare eller størrelse du ønsker å bytte til. (Sjekk gjerne om størrelsen/varen er tilgjengelig på nettsiden først). Avsender betaler porto og har ansvar for at varene ankommer mottaker. Dvs. riktig navn og adresse skal komme tydelig frem på pakken og avsender skriver sitt navn og adresse på pakken med et kryss over.

Lillebaby.no har 30 dagers bytterett fra kjøpsdato. Vi tar forbehold om utsolgte varer, og skulle det være tilfelle vil vi kontakte deg. Du kan da bytte til en annen vare eller få pengene tilbake. Lillebaby.no vil betale porto for å sende den nye varen til deg.


Betal med Klarna Faktura