En annerledes dåpsgave

En annerledes dåpsgave!

Dåpsgave, det er så mye å velge imellom som er fint. Selv har jeg arrangert dåp to ganger for egne barn. De har fått fantastiske dåpsgaver av familie og venner. Mye tradisjonelt og noen mer originale ideer.

Har du lyst å gi bort en helt spesiell dåpsgave som varer livet ut er en fødselsplakat perfekt. Du kan finne mer informasjon om hver enkelt fødselsplakat vi leverer her. Det er en perfekt dåpsgave til gutt, og det er en perfekt dåpsgave til jente.

Du har mulighet til å velge i utallige farger på hver enkel fødselsplakat. Du vil kanskje gå for en blå farge hvis det er dåpsgave til gutt, eller kanskje rosa om det er en dåpsgave til jente.

En fødselsplakat fra oss har målene 50 x 70 cm. Vi vil lage en 1:1 skala illustrert baby på plakaten. Det du trenger for den perfekte dåpsgaven er informasjon om babyen: navn, centimeter, lengde, klokkeslett, sykehus og sted. Denne informasjonen legger du inn i vårt designverktøy for å skape en unik fødselsplakat, dette verktøyet finner du her. Dette vil bli en helt fantastisk dåpsgave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *