Ofte stilte spørsmål

Hva er en fødselsplakat?

En fødselsplakat er en illustrasjon av en baby i 1:1 skala. Fødselsplakaten illustrerer barnets faktiske lengde ved fødselen. Hos oss finner du en rekke forskjellige stilarter som illustrerer en baby. Alle de grafiske tegningene du kan velge hos til din fødselsplakat er unike.

Hvordan virker det?

Vi har et eget verktøy hvor du kan designe din fødselsplakat. I dette verktøyet oppgir du barnets navn, lengde, vekt og velger den illustrasjonen du foretrekker på din fødselsplakat. Plakaten skaleres etter nøyaktig lengde på babyen ved fødselen. Nederst på plakaten vil det trykkes navn og detaljer rundt fødselen.

Det er mulig å snu en fødselsplakat mot en annen om du kjøper flere. Har du for eksempel to barn tar det seg veldig godt ut med to fødselsplakater vendt mot hverandre.

Hvilken størrelse er det på fødselsplakaten?

Størrelsen på en fødselsplakat er 50 x 70 cm. Vi tar også imot spesialbestillinger på våre motiv som kan velges til en fødselsplakat. Dette er ikke noe man kan velge i verktøyet der man designer sin egen fødselsplakat. Men send oss en e-post så skal vi hjelpe dere så godt vi kan.

Hvem kan bestille en fødselsplakat?

Vi leverer fødselsplakater over hele verden til alle språk. Finner du ikke det du leter etter på nettsiden vår tar du bare kontakt på e-post så skal vi hjelpe deg med å designe din fødselsplakat.

Fraktkostnader?

Vi tilbyr gratis frakt til hele verden. Leveransetiden kan variere noe. Normalt tar det 4-9 dager litt avhengig av hvilket land du ønsker å få tilsendt din fødselsplakat.

Rammer

Rammer er ikke en del av vår nettbutikk enn så lenge. Vi jobber med diverse alternativer som er spennende. En fødselsplakat fortjener en fin ramme. Dette er en fin måte å forevige noe av det vakreste som finnes i livet. Her er det mange stiler å gå for. Det finnes utallige leverandører av størrelsen 50 x70 cm som er et veldig vanlig format. På våre egne fødselsplakater har vi valgt enkle rammer fra IKEA.

Betalingsalternativer som vi tilbyr

Vi godtar: Visa, Mastercard, American Express, Vipps, Delbetaling og Faktura via Collector.

Må jeg betale toll?

Du må ikke betale toll for en fødselsplakat om du bor i Norge, EU eller USA. Hvis du bor i et land uten om de vi nevner ville jeg sjekket med lokale tollmyndigheter da alle land har forskjellige regler.

Hvilket papir bruker vi for å lage en fødselsplakat?

Vi benytter aller høyeste kvalitet på vårt papir. En fødselsplakat levert av oss er trykket på 240 gram silketrykk som er syrefritt. Dette er et minne som skal vare livet ut. Da fortjener en fødselsplakat kjøpt av oss noe av det beste som finnes.

Hvem har laget tegningene av babyene?

Alle våre tegninger er laget av et designbyrå.

Hvem står bak Lillebaby.no?

Nett Invest AS er 100% eier av Lillebaby.no. Les mer her

Jeg vil klage, hvordan gjøre jeg det?

Hvis du vil klage på en fødselsplakat kjøpt av oss kan du gjøre dette per e-post. Finnes det mangler ved en fødselsplakat kjøpt hos oss, det kan være seg skrivefeil, trykkfeil eller lignede skal disse fremstilles for oss så raskt som mulig etter at du mottar fødselsplakaten i posten.

Kan jeg returnere plakaten min?

En fødselsplakat kjøpt hos oss er unik. Den vil inneholde personlig informasjon om babyen du ønsker informasjon om på plakaten. Vi kan derfor ikke ta en fødselsplakat i retur eller tilbakebetale penger med mindre fødselsplakaten er skadet.

Feil i bestillingen min, kan jeg endre?

Vi tillater endringer på alle bestillinger som er gjort. En endring på en fødselsplakat må gjøres før førstkommende Torsdag kl 14:00. En endring på en fødselsplakat kan man gjøre enkelt i ordrebekreftelsen etter man har gjennomført en bestilling.

Hva sier kundene våre om oss?

Vi vil publiserere tilbakemeldinger fra våre kudner fortløpende. Du kan også følge oss på Facebook hvor mange har lagt inn en omtale om oss.

Har du flere spørsmål?

Kontakt oss på e-post så skal vi kontakter vi deg så raskt vi overhodet kan.

Ønsker du å promotere våre produkter?

Send oss en e-post så tar en fra vår markedsavdeling kontakt.