Salgsbetingelser – som gjelder for handel med NETT INVEST AS

Her finner du de betingelser som gjelder for handel med NETT INVEST AS via lillebaby.no

 1. Firma

Organisasjonsnavn: NETT INVEST AS

Organisasjonsnummer: 925 903 876

Telefon nummer: +47 47 16 22 91

Epost adresse: post@lillebaby.no

Juridisk adresse: Sjuveengveien 21, 3218 Sandefjord

Lillebaby.no selger fødselsplakater via nettbutikk. 

 1. Bestilling

Du kan sende inn din bestilling av varer via lillebaby.no og ved å velge den/de varer som du ønsker å kjøpe. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25 % mva.

Via Vipps kan du enkelt velge å betale omgående eller med Dintero betalingsløsningen for Visa, Amex og Mastercard.  NETT INVEST AS sender varen(e) hjem til deg.

Når du legger inn en bestilling, tilbyr vi at du kjøper de valgte produktene i overensstemmelse med disse betingelsene.

Når NETT INVEST AS aksepterer bestillingen din, vil du motta en ordrebekreftelse som sendes til den e-postadressen som du oppga på bestillingsskjemaet.

Selv om NETT INVEST AS bestreber seg på å levere alle produkter som er oppgitt i ordrebekreftelsen, kan det oppstå situasjoner hvor NETT INVEST AS ikke kan levere produktene, f.eks. (i) fordi produktene ikke lenger er i produksjon eller (ii) fordi det har vært feil i prisangivelsen på nettstedet. I slike tilfeller vil NETT INVEST AS kontakte deg og foreslå eller eventuelt å levere et annet tilsvarende produkt. Hvis du ikke er interessert, vil NETT INVEST AS annullere bestillingen av de produkter som ikke kan leveres og trekker fra kjøpesummen for disse produktene. Utover dette kan du ikke gjøre noen krav gjeldende overfor NETT INVEST AS.

 1. Priser

Prisene på produktene kommer frem på nettstedet samt i «kassen/handlekurven», og på ordrebekreftelsen. Alle priser er i norske kroner (NOK) inkludert mva.

 1. Betaling

NETT INVEST AS er opptatt av en 100% trygg og sikker handelsopplevelse. Alle kjøp som gjøres via NETT INVEST AS vil trygt behandles med Vipps eller betalingsløsningen Stripe for kortbetaling via VISA, Mastercard og AMEX.

Betaling skjer umiddelbart i «checkout» funksjonen til nettbutikksløningen.

 1. Levering

Det leveres kun til adresser i Norge for bestillinger i nettbutikken.

I henhold til betingelsene i punktet Priser, vil NETT INVEST AS levere de produktene som er bestilt og oppgitt på ordrebekreftelsen.

Den normale leveringstiden beregnes til 1-7 hverdager fra du mottar ordrebekreftelsen. Er varen forsinket eller i restordre, vil du få beskjed om forventet leveringstid via e-post. Levering skjer kun på hverdager. Transportøren vil kontakte kunden før levering. Hvis ingen er på adressen når varen leveres, vil varen tas med igjen og en melding fra transportøren legges i postkassen. Du må ta kontakt med transportøren for å avtale nytt leveringstidspunkt. Om sendingen sendes med posten vil du motta bekreftelse og sporingsnummer når din ordre sendes slik at du kan følge forsendelsen.

Hvis det oppgis på ordren at varen kan stilles ved døren, overgår ansvaret for varen til kunden i det øyeblikket transportøren stiller varen ved den av kunden oppgitte leveringsadresse.

 1. Fraktpriser

Vi har gode fraktbetingelser. Nøyaktig fraktpris vil du få oppgitt før du betaler.

 1. Angrefrist

Du har 14 dagers angrefrist/returrett fra produktet er levert. Hvis du vil benytte retten til å returnere et produkt, er det en god idé at du kontakter NETT INVEST AS via kontaktskjema på lillebaby.no. Deretter må du for egen regning sende produktet tilbake til følgende adresse: NETT INVEST AS, Sjuveengveien 21, 3218 Sandefjord. Når du sender et produkt i retur, må det være i samme stand som da du mottok det, og det må være i original og uåpnet emballasje. Du får pengene tilbake så snart vi har mottatt produktet i retur og sett at det er som nytt. Pengene vil etterfølgende refunderes via Vipps.

 1. Feillevering og defekte varer

Sjekk leveringen med det samme du har mottatt den. Hvis du mot forventning skulle motta feil eller defekt produkt, må du raskest mulig orientere oss per e-post post@lillebaby.no merk hva feilen eller defekten består av. Sørg for at ordrenummeret vises tydelig i e-posten.

 1. Ikke hentede varer

Om du ikke henter din forsendelse vil du bli fakturert kr 500 inkl mva som dekker returporto + administrative kostnader. Deretter returneres varen til NETT INVEST AS.

 1. Reklamasjon

NETT INVEST AS følger norsk lov for reklamasjon. Feil på vare skal reklameres via reklamasjonsskjema så snart feilen er oppstått via nettsiden. NETT INVEST AS står for frakten inn og ut, men hvis du hever kjøpet må du stå for returen. Kvittering skal medfølge for å styrke garantien. Observere at garantien kun dekker funksjonsfeil på produktet.

 1. Forbehold

Vi tar forbehold om utsolgte produkter, pris- og korrekturfeil, samt manglende leveranse fra våre leverandører.

 1. Forbruker sikkerhet

Som kunde hos lillebaby.no – NETT INVEST AS – har du alltid de rettigheter som fremgår av Forbrukerrådet. Du kan lese mer om Forbrukerrådets veiledning her. http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/garanti-og-reklamasjon